Viser 1–48 af 6882 resultater

GPR Udstødning

Langt de fleste udstødninger i vores sortiment stammer fra Italien, GPR er ingen undtagelse. GPR er formentlig verdens største producent af udstødninger, målt på antallet af enheder de producerer. Deres udstødninger er super flotte og lyder godt. Men hvad der er lige så vigtig er at GPR producerer udstødninger til rigtig mange af de motorcykler som de andre producenter for længst har ladet udgå. Manglende salg, der naturligvis altid er bundet op på alder, gør at mange producenter stopper produktionerne. I Danmark er det sådan at vi ofte bruger mange penge på vores motorcykler, selvom de har fået både, 10, 15, 20 og ofte endnu flere år på bagen. Det gør vi formentlig grundet de tårnhøje afgifter. Dem slås de ikke med i mange andre lande, og derfor stagnerer salget ofte når motorcykelmodeller passerer det femte år efter modellen udgik. GPR gør ikke sådan, de bibeholde produktionen også til en del 80ér cykler! Derfor elsker vi det mærke.

Foruden antallet af udstødninger, har vi stort set heller aldrig reklamationer på GPR og deres sortiment er alsidigt og spændende. Udstødninger er i 95% af tilfældene godkendte og du kan køre i fred for ordensmagten, så længe du blot huske at lade DB killeren sidde i. ;-)

Som noget unikt kan der leveres udstødningerne på specialbestillinger, dvs at mange af potterne fås løse med en ønsket monteringsdiameter (Indenfor hvad der er muligt)