Viser 1–48 af 165 resultater

Termignoni - The Italian Sound

Spørger du os, er der en grund til at Termignoni i årtier har været leverandør af originale sportsudstødninger til Ducati. De to mærker går så meget hånd i hånd at mange slet ikke er klar over at Termignoni er et selvstændigt firma der producerer til RIGTIG mange andre motorcykler, end lige Ducati. Af mærker kan nævnes Aprilia, Benelli, Beta, BMW, Derbi, Gilera, HArley Davidson, Honda, Husqvarna, KTM, Kawasaki, Montesa, MV Agusta, Piaggio, Royal Enfield, Suzuki, Triumph og Yamaha. Så ja, næsten hele paletten rundt.

Utallige verdensmesterskaber er det blevet til, både i MotoGP, World Superbike, Supersport, BSB og mange andre, men piloter som Rossi, Lorenzo, Corser, Bayliss og mange mange andre.

Termignoni bygger ligesom mange andre Italienske firmaer på stolte traditioner. En af deres traditioner er at ingen udstødning forlader fabrikken uden at den er kvalitetstjekket i hoved og r.. Nok også derfor de blev fabriksleverandør til Ducati helt tilbage i 80érne.

Når man pakker en udstødning op er alle emnerne pakket så man skulle tro indpakningen var lavet til at modstå et større misilangreb, Alt er støbt ned i skum så intet kan bevæge sig og intet kan tage skade. Når du så får pakket dele op mødes du af en detaljegrad som kun de allerfærreste producenter kan matche. Hvem andre end Termignoni standser deres logo ud i nittebåndet der holder potten sammen? INGEN!

Termignoni er ikke Italiensk for begyndere, Det er Italiensk kunst.

Tilbud
Tilbud
Tilbud
kr. 1.004
Tilbud
kr. 1.004
Tilbud
Tilbud
Tilbud